Procurorul general, despre inregistrarea video in care a aparut Sebastian Ghita: Oricine poate declara ce crede de cuviinta, cu conditia sa fie decent si legal

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, joi dimineata, ca ?oricine poate declara in spatiul public ce crede de cuviinta, a”cu conditia sa fie si decent si legal”. Afirmatia sa se refera la inregistrarea?in care apare Sebastian Ghita, disparut din 21 decembrie, si aduce noi acuzatii la adresa procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, informeaza News.ro.

„Sunt niste dosare care privesc aceasta persoana si oricine poate declara in spatiul public ceea ce crede de cuviinta, cu conditia sa fie si decent si sa fie legal”, a spus procurorul general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Augustin Lazar.

Citeste si:?VIDEO. Sebastian Ghita a aparut la televizor si sustine ca i s-au cerut probe impotriva lui Liviu Dragnea. Ghita afirma ca s-a intalnit de mai multe ori cu Laura Kovesi, oficial si neoficial
In inregistrarea video difuzata de televiziunea condusa de mogulul IT, Ghita afirma ca s-a intalnit cu Laura Kovesi, inainte de a incepe ancheta impotriva lui, „de mai multe ori pe saptamana, in sedii ale SRI, la K2, la K4 si la ?T14”. Sebastian Ghita a spus ca la una dintre aceste intalniri ar fi participat si un reprezentant al serviciilor secrete ale SUA in Romania.
De asemenea, Ghita sustine ca s-a intalnit cu Laura Kovesi, sefa DNA, si la Sinaia. Si in acest mesaj televizat, Sebastian Ghita a reiterat declaratia conform careia Laura Kovesi i-ar fi trimis mesaje neoficiale de pe o adresa de mail denumita cucuveauamov@gmail.com.
„Niciun argument si nicio ratiune nu ma va mai putea face sa tac. Ceea ce se …

spot_imgspot_img