Procurorul suspendat Mircea Negulescu, audiat la instanta suprema, intr-un dosar care il vizeaza pe Sebastian Ghita

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Procurorul Mircea Negulescu, in prezent suspendat din functie, este audiat, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este judecat pentru fapte de coruptie, alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova, informeaza Mediafax.
Mircea Negulescu a ajuns la sediul Instantei Supreme in jurul orei 9.00.
Intrebat de jurnalistii prezenti la instanta suprema care este motivul pentru care a venit in fata judecatorilor si daca se considera vinovat in vreun fel, Negulescu nu a facut vreun comentariu.

?
?
Negulescu urmeaza sa fie audiat in dosarul in care Sebastian Ghita este judecat pentru dare de mita, folosire, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, santaj, cumparare de influenta, dar si de conducerea unui vehicul fara permis de conducere. Procurorii il acuza ca ar fi coordonat o adevarata retea in judetul Prahova, oferind o „bucatica de putere” publica intr-o zona de interes in schimbul asigurarii protectiei.
In aceeasi cauza sunt judecati si Aurelian Mihaila, procuror general adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti la data comiterii faptelor, Liviu Tudose, la data faptelor procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, fostul sef IPJ Prahova, Viorel Dosaru si fostul sef al …

spot_imgspot_img