Profesoara de limba romana din Buzau, acuzata ca pipaie elevii in timpul orelor

Profesoara de limba romana din Buzau, acuzata ca pipaie elevii in timpul orelor

Liliana Stanciu, profesoara de limba romana la liceul Spiru Haret din Buzau, este acuzata de prefectul judetului ca a avut un comportament indecent cu elevii.

Prefectul Paul Beganu spune ca la jumatatea lunii trecute a primit 11 sesizari de la parintii clasei a X-a C, insotite de mai multe fotografii si de o inregistrare audio care arata ca profesoara este interesata de alte lucruri in loc sa predea limba romana.

“Am la indemana mai multe fotografii, care arata ca la limba romana se fac lectii de dans, o poza arata cum profesoara sta de vorba cu un elev si-i baga mana sub pulover, alte poze cu ea cum il alinta pe unul dintre elevi. Avem si o inregistrare audio care arata ce se discuta la limba romana. Din acest motiv, solicit public o ancheta administrativa din partea Inspectoratului Şcolar, propunerea mea fiind aceea de a se da sanctiunea maxima daca se va demonstra ca asa stau lucrurile. Solicit public ca in conditiile in care directorul a avut cunostinta de acest caz, sa-si dea demsia sau sa fie demis. Eu vreau sa stiu daca si ISJ a avut cunostinta despre aceasta problema. E posibil ca si Inspectoratul Şcolar sa fi fost informat de parinti, parinti care spun ca se petrec lucruri neconforme cu statutul de cadrul didactic si cer mutarea profesoarei la alta clasa”, a declarat Beganu, potrivit Jurnalului de Buzau.

Profesoara sustine ca lucrurile de care este acuzaza nu sunt adevarate si pune acest scandal pe seama unui conflict pe care il are cu diriginta clasei respective.

Foto: adevarul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *