Profetie veche de 1000 de ani. “Femeile se vor culca cu femeile si barbatii cu barbatii. Aceste spurcaciuni vor fi intarite prin legi”

El spunea atunci, in anul 1099, adica in urma cu 914 ani, exact ce se intampla in zilele noastre, scrie stirinoutati.ro. “Vad si stiu. Ochii mei citesc in adancurile cerului intamplarile viitoare si eu trec dintr-un singur pas pragul Timpului. O mana ma conduce spre ceea ce voi nici nu vedeti si nici nu stiti.
Citeste si?Biro Zsolt, deputat UDMR: PCM, propunere legislativa in cazul concubinajului. Nu sustinem adoptiile la perechile de homosexuali
Peste o mie de ani Ierusalimul nu va mai fi orasul lui Cristos. Crestinii veniti in pelerinaj de departe nu vor mai putea intra dupa voia lor acolo unde ei aveau dreptul sa intre, in locurile care sunt leaganul credintei lor.
Crestinii nu vor mai indrazni sa se apropie de Sfantul Mormant si de relicvele credintei lor care vor fi in intregime sub paza si supravegherea evreilor care isi vor ridica din nou aici templele lor si tara lor. Evreii vor umple lumea si o vor domina de la un capat la celalalt capat al ei si oamenii isi vor pierde credinta in Isus pe tot Pamantul.
Continente si lumi la care Herodot nici nu visa macar vor fi descoperite de oameni dincolo de marile paduri de care vorbeste Tacit si dincolo de oceanul nesfarsit de apa care incepe imediat dupa Coloanele lui Hercule (este vorba despre descoperirea Americii, care pe vremea lui Vezelay nu era descoperita si se afla dincolo de Gibraltar numit in antichitate Coloanele lui Hercule -n.n.).
Peste o mie de ani de aici incolo toate micile tari din Europa si cateva tari mari si puternice se vor uni intr-un singur imperiu (Uniunea Europeana n.n.). Apoi razboaie fara numar vor incepe cu popoarele Rasaritului.
Peste o mie de ani oamenii vor scotoci fundul marilor cu corabii care merg pe sub ape si vor zbura cu navele in cer printre stele. Ei vor tine in pumnii lor puterea soarelui si se vor crede dumnezei si vor inalta spre cer mii de cladiri cat Turnul lui Babel pe toata fata Pamantului.
Fiecare oras va deveni o Sodoma. Obiceiuri spurcate vor deveni firesti. Oamenii vor fi multi ca nisipurile, vor popula pustiurile si marile si vor fi puternici ca niste dumnezei si se vor crede chiar dumnezei.
Omul va deveni asa de insetat de putere ca setea lui de putere nu va mai putea fi potolita. Dar la capatul acestui drum il va pandi prabusirea in abis.
Peste o mie de ani foametea va domni pe cea mai mare intindere a Pamantului, va arde maruntaiele oamenilor si oamenii vor dori cu ardoare sa schimbe lumea. Atunci vor apare negustorii de iluzii, dar iluziile pe care ei le vor vinde oamenilor vor otravi sufletele, vor pangari trupurile si vor intuneca mintile.
Atunci se vor porni razmerite si razboaie cumplite, vor fi comise omoruri si nelegiuiri si viclenii asa de mari ca lumea intreaga va deveni un iad si fiecare zi va fi precum o apocalipsa.
Oamenii vor cade in pacate trupesti infioratoare, barbatii si femeile se vor destrabala la vedere. Femeia va fi cutezatoare si semeata in destrabalarea ei.
Popoarele se vor topi intr-o unire fara rost, vor forma o adunatura in care fiecare se va simti singur, legea va fi uitata, traditia pierduta, credinta abandonata.
Dar din pricina acestei destrabalari si a acestui marasm sangele va deveni impur, raul se va intinde dintr-un pat in alt pat precum focul de la o casa la alta casa, boli cumplite si molime infricosatoare se vor abate peste locuitori, trupurile vor putrezi de vii adunand in ele toate bolile pamantului, fetele se vor acoperi de rani si bube cu puroi, membrele se vor descarna si dragostea trupeasca va fi o primejdie de moarte pentru oricine (sida -n.n.).
Peste o mie de ani peste tot se vor raspandi ca o apa revarsata ereziile. Ura cea mai crancena va domni intre popoare.
Peste o mie de ani lumea va ajunge la un cinism si o prefacatorie asa de mari incat cel care este putred de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *