Prognoza meteo pentru miercuri si joi. Se intorc temperaturile scazute

Administratia Nationala de Meteorologie a informat?ca, miercuri si joi, ?in vestul si centrul tarii vremea va fi rece, in timp ce in rest, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale.
In zonele joase de relief va fi nebulozitate joasa in cea mai mare parte a intervalului si mai ales in Banat, Crisana, Transilvania si Oltenia, local va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura si trecator fulguieli. La munte si in dealurile subcarpatice cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si in cursul noptii. Indeosebi in a doua parte a intervalului va ninge slab, local in regiunile estice si cu totul izolat in rest. Vantul va sufla slab si modeat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei, precum si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 4 grade, cu cele mai scazute valori in zonele cu ceata persistenta din centrul tarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre -15 si -5 grade. ?
La Bucuresti, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va avea innorari, dimineata vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura, iar noaptea trecator va ninge slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 0…1 grad, iar minima de -6…-5 grade.?
Joi, la nivel national, vremea se va raci si va fi ger, dimineata, indeosebi in nord si centru, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime, vor fi cuprinse, in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *