Prognoza meteo. In week-end, vremea va fi mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada. La Bucuresti, temepraturile se vor situa intre – 8 si – 6 grade

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca vremea se va mentine mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in urmatoarele trei zile, in special in zonele sudice, sud-estice, vestice si nord-vestice, iar ceata si chiciura vor fi prezente in majoritatea regiunilor pe timpul noptilor si la primele ore ale diminetilor, informeaza Agerpres.
Vineri, vremea va fi rece?in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea in nord-vest, centru si local in sud si in vest. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre – 8 si 2?grade Celsius, iar cele minime intre – 15 si – 4 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu innorari in general in regiunile estice, sud-estice si partial in cele sudice si centrale. Trecator, va ninge slab local in Moldova si izolat in Dobrogea si Oltenia. La primele ore ale intervalului va fi ceata, asociata cu chiciura, in sud, centru si pe arii restranse in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte in special la altitudini mari si pe spatii restranse din partea de rasarit a tarii. La Bucuresti, va fi mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada, geroasa dimineata, iar valorile termice vor fi in jurul a – 4 grade Celsius. Valorile minime vor fi cuprinse intre – 8 si – 6 grade. Cerul va avea innorari, iar in primele ore ale intervalului vor fi conditii de ceata, asociate cu depunere de chiciura. Vantul va sufla slab pana la moderat.
Acesta a adaugat ca, sambata, valorile termice vor continua sa ramana scazute pentru aceasta perioada din an, in special in sudul si sud-estul teritoriului, iar maximele vor oscila intre – 4 si 6 grade.
Sambata, valorile termice vor fi mai coborate decat in mod normal la aceasta data, in regiunile sudice si sud-estice, dar se vor apropia de mediile climatologice in restul teritoriului. Ger va mai fi local, dimineata, in vestul, nord-vestul si sudul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari mai persistente in regiunile estice si sud-estice, unde trecator si izolat va mai ninge slab. De asemenea, ceata asociata cu chiciura va fi prezenta dimineata pe arii restranse, iar noaptea in sud, centru si est si doar izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre – 4 si 6 grade, cu cele mai ridicate valori in vest, iar cele minime intre – 17 grade in depresiuni si – 1 grad in dealurile de vest. La Bucuresti, valorile termice vor ramane sub mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi conditii de ceata asociata cu chiciura. Temperatura maxima va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *