Prognoza meteo. In weekend, vremea va fi usor instabila. In Bucuresti sunt posibile averse insotite de descarcari electrice

In primul weekend al lunii mai, vremea va fi usor instabila, iar valorile termice se vor situa in jurul mediilor multianuale, informeaza ANM.
In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in prima parte a zilei, cand vor fi averse slabe si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 9…11 grade.
Sambata, in tara, cerul va fi temporar noros si local, dupa-amiaza si la inceputul noptii, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in regiunile nord-vestice, centrale si montane. Ploi vor mai fi pe arii restranse, cu precadere in prima parte a zilei si in vestul si sudul tarii, iar spre sfarsitul intervalului in sud-vest. Izolat, vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, usor mai scazute pe litoral, iar cele minime intre 4 si 13 grade. In zonele joase de relief, indeosebi din sud-est, vor fi conditii de ceata.
Duminica, gradul de instabilitate atmosferica se va accentua treptat, incepand …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *