Prognoza meteo: Vremea se raceste joi si vineri. Va fi mai frig decat norma perioadei

Vremea se schimba iar. Dupa ce a fost mai cald decat trebuia pentru aceasta perioada, acum temperaturile?vor fi usor mai coborate decat cele normale in majoritatea regiunilor, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.
JOI IN TARĂ
Vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, mixte in zona de munte si ploi, la nivel local ziua in sud-est si est, iar noaptea in jumatatea de vest a tarii si doar pe suprafete restranse in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, precum si, mai ales in cursul zilei si in Dobrogea si Moldova. In 11 judete din Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si in sudul Moldovei, este COD GALBEN de ploi abundente pana la ora 9,00,?si vor fi intervale in care cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 50…60 l/mp.?Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in Moldova si in depresiuni si 13 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -5 si 8 grade.
JOI LA BUCURESTI:
Cerul va avea innorari temporare si, mai ales in a doua parte a intervalului, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 10…11 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 4 grade.
VINERI IN TARĂ?
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale la aceasta data, in jumatatea de sud si mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *