Programul ? Despre mine ?, cu Romeo Cretu in cadrul Business-Edu Start Learning

Programul ? Despre mine ?, cu Romeo Cretu in cadrul Business-Edu Start Learning

Business-Edu si Romeo Cretu te invita la evenimentul ? Despre mine ?, un program dedicat dezvoltarii personale in 6 pasi, care te va ajuta sa descoperi ce anume poti face la nivelul tau pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Cele 6 cursuri se vor desfasura in zilele de 24 martie, 31 martie, 07 aprilie, 14 aprilie, 21 aprilie si 28 aprilie, la Hotel Siqua din Bucuresti.
Romeo Cretu este trainer de peste 15 ani si lucreaza cu cateva mii de oameni pe an, iar cu o parte dintre ei lucreaza si in zona de coaching si consiliere individuala.
Pornind de la experienta in domeniu, care i-a oferit ocazia sa vada care sunt aspectele cele mai importante care il ajuta pe un om sa ajunga acolo unde vrea sa ajunga, Romeo a dezvoltat programul “Despre mine”, grupat in 6 minucursuri, de cate 2 ore fiecare:
? Perceperea realitatii
? Stabilirea intentiilor si implinirea lor
? Comunicarea cu mine
? Comunicarea cu ceilalti
? Schimbarea obiceiurilor si atitudinilor
? Alinierea partilor din mine
Potrivit lui Romeo, ? aceste 6 minicursuri te ajuta sa intelegi de ce:
? Faci anumite lucruri fara sa vrei
? Vezi lumea cum vrea mintea ta sa o vezi
? Vorbesti intr-una cu tine
? O parte din tine vrea ceva, o alta parte vrea altceva
? Uneori nu te poti intelege cu ceilalti
? Uneori ceilalti nu te inteleg
? Uneori obtii lucrurile dorite, alteori nu. ?
Aceste cursuri se adreseaza doar persoanelor fizice, care doresc sa se dezvolte personal si profesional.

Despre Romeo Cretu

“Am 13 ani experienta in resurse umane.

Ofer suport oamenilor astfel incat ei sa isi descopere propria maretie.

Imi place sa vorbesc oamenilor despre lucruri pe care le-am experimentat si am observat ca functioneaza. Evit sa vorbesc despre lucruri pe care nu le-am experimentat.

Sunt pasionat de a descoperi mecanismele prin care oamenii se pot pune in miscare pentru a obtine ceea ce e potrivit pentru ei. Pana acum am gasit si experimentat cateva pe care ti le pot impartasi. Urmeaza altele.

Sunt autorul primului studiu din Romania in domeniul motivatiei – “Motivarea angajatilor in companiile romanesti ? intre mit si realitate”-, autorul primului CD educational – “Trilogia succesului” – si autorul cartii “Ce merita sa stii despre viata – 42 de lectii”.”

Mai multe detalii despre eveniment si iscrieri gasiti aici : http://www.business-edu.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2749&Itemid=695 sau la adresa pr@business-edu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *