Proiect inedit in Romania. Ion Tiriac si-a propus sa deschida primele benzinarii fara personal

“Tinand cont ca au existat o serie de intarzieri in proiect cauzate de mai multi factori, inclusiv de schimbarea legislatiei si a procesului de auto?rizare, suntem rezervati in a face estimari in privinta numarului total de statii de tipul do-it-yourself func?tionale la care vom ajunge pana la finalul anului 2016. Insa proiectul continua, obiectivele initiale ra?manand neschimbate”, a declarat Remus Hirceaga, director general al Tiriac Energy, citat de Ziarul Financiar.
Obiectivul Tiriac Energy este de a deveni unul dintre liderii pietei de trading cu produse petroliere din Romania pana la finalul anului viitor. Mai mult decat atat, la finalul anului 2022 compania vizeaza sa ocupe o pozitie similara pe piata din sud-estul Europei. O strategie diferita pe piata de profil Proiectul omului de afaceri propune o strategie diferita pe piata de profil, un model simplificat do-it-yourself, invers fata de sensul de dezvoltare al pietei.
Tiriac se bazeaza pe o retea de unitati destinate exclusiv alimentarii cu carburanti, in timp ce restul companiilor din piata merg spre …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *