Proimmunity – cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii.

Primele zile de scoala sau de gradinita sunt foarte importante pentru integrarea copilului tau in colectiv si pentru acomodarea lui la noile activitati. De aceea este esential ca organismul sau sa fie sanatos si pregatit pentru aceasta noua etapa si pentru sezonul rece.
Un organism cu o imunitate scazuta prezinta stare de epuizare si slabiciune, lipsa poftei de mancare si imbolnaviri frecvente (raceli si gripe, herpes).
Pentru a creste imunitatea celor mici, mamicile trebuie sa le asigure o alimentatie sanatoasa, somn linistit, activitati sportive si o igiena corespunzatoare a mainilor.
Vrei ca inceputul de an scolar sa fie unul fara griji pentru tine si copilul tau? Gama Proimmunity vine in sprijinul copiilor si parintilor cu cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii.
Contine extracte naturale standardizate folosite in mod traditional pentru intarirea imunitatii si pentru scurtarea perioadei de boala (echinacea, propolis, soc, maces, zinc, vitamin D3, vitamin C)cu actiune imunostimulatoare, antivirala, antibacteriana, antioxidanta si antiinflamatoare.
Astfel, cu Proimmunity sistemul imunitar al copilului va putea face fata tuturor factorilor externi, impiedicand aparitia bolilor sau contribuind la o vindecare mai rapida in cazul in care boala a debutat deja.
Proimmunity scade cu:
? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *