Propunerea lui Dragomir: “Daca Guvernul nu va fi pe plus, puteti sa-mi luati toata averea”. Ponta: “Putem sa va luam averea inainte?”

de Traian Terzian, Marius Tone Publicat la: 28.03.2013 12:08 Ultima actualizare: 28.03.2013 12:16

Mediafax Foto//Mihai Dascalescu
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, l-a sfatuit, joi, intr-o dezbatere dedicata sportului, pe premierul Victor Ponta sa investeasca 100 de milioane de lei in formarea de fotbalisti si i-a cerut sa infiinteze 50 de centre de copii si juniori pentru toate sporturile de echipa.
“Sportul fara facilitati nu poate trai. Daca la noi se intampla ce s-a intamplat la Real Madrid, cu schimbul acela de terenuri, cred ca procurorii dadeau 4.000 de ani de puscarie celor de la Steaua sau de la alt club. Vreau sa va fac o proprunere. Sa infiintati macar 50 de centre de copii si juniori, nu numai la fotbal, la toate sporturile de echipa. Daca Guvernul asigura infrastructura, scoala si celelalte materiale specifice copiilor din aceste centre ar fi un lucru extraordinar. Daca Guvernul investeste sa spunem 100 de milioane de lei in 1.000 de fotbalisti in cinci ani, din transferul fiecaruia 30 la suta sa revina la Guvern. Va asigur ca Guvernul nu va pierde. Daca se va realiza asta, vom fi la nivelul Braziliei. Din transferul fiecarui fotbalist sa se recupereze 25-30 la suta, iar asta sa fie mentionata in lege. Domnule prim-ministru sunteti tanar si veti fi si presedinte. Eu va cunosc si nu va perii acum, pentru ca nu mai am varsta sa mai castig ceva de la dumneavoastra. Dar daca Guvernul nu va fi pe plus in urma acestui proiect puteti sa-mi luati toata averea”, a declarat Dragomir.

Premierul Victor Ponta la intrebat pe presedintele LPF: “Putem sa va luam averea inainte?”, iar Dragomir a precizat: “Nu va ajunge nici de o masa”.
Seful Guvernului i-a spus lui Dumitru Dragomir ca acest proiect poate reusi daca va fi inclus in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *