PSD se reuneste pentru stabilirea noilor propuneri la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

“Vom avea un Comitet Executiv National in care vom discuta si despre propunerile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturi dupa 87 de zile in care domnul Werner Klaus Iohannis i-a refuzat in mod repetat, fara niciun motiv, pe colegii nostri Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. Dupa retragerea acestora, pentru a debloca situatia, suntem nevoiti sa ne hotaram asupra altor doi colegi pentru aceste doua portofolii”, a precizat, luni, pentru AGERPRES, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.
El a mentionat ca premierul Viorica Dancila va face propuneri pentru aceste portofolii, care vor fi discutat in CExN.
“Cu propunerile in CExN va veni premierul Viorica Dancila, pentru ca asta este regula si discutiile vor avea loc in Comitetul Executiv al partidului”, a adaugat Stefanescu.
In sedinta se va discuta si despre alegerile din organizatiile PSD unde exista conduceri interimare.
“Vom avea un punct privind alegerile din organizatiile unde avem interimar si vom modifica, vom impinge mai sus cu doua saptamani, pana pe 25 martie, data alegerilor, pentru ca noi ar fi trebuit sa ne ocupam de saptamana trecuta de acest lucru, dar am fost ocupati cu bugetul si atunci am devansat toate alegerile cu doua saptamani”, a explicat Codrin Stefanescu.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat ca noile propuneri pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor vor fi stabilite marti, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, el adaugand ca a discutat cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, solutiile in cazul in care se depaseste interimatul de 45 de zile la aceste ministere, iar seful statului intarzie numirea noilor nominalizati.
“Am discutat cu domnul Toader, de fapt mi-a adus raspunsul la o intrebare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *