PSD, dupa ce Iohannis a sesizat CCR: Iohannis minte! Nu a aprobat bugetul pentru ca PSD “a taiat bani de la servicii”

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca guvernarea PSD a esuat, nu guverneaza pentru romani, ci pentru Dragnea, iar bugetul pe 2019 este “bugetul rusinii nationale”, care nu doar ca pune in pericol economia nationala, dar are aspecte clare de neconstitutionalitate. Presedintele a anuntat ca va sesiza CCR in privinta bugetului.

“Iohannis minte! Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciuna! Azi nu a vorbit presedintele Romaniei, ci presedintele PNL aflat in campanie electorala prezidentiala. Iohannis Bete-n Roate nu vrea ca economia nationala sa mearga bine in Guvernarea PSD. Este hotarat sa-i faca pe romani sa sufere, doar pentru a putea da vina pe PSD la viitoarele alegeri prezidentiale. Daca bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis sa aprobe bugetul Guvernului?Ciolos care prevedea cu 10 miliarde mai putin la Educatie, cu 16 miliarde mai putin la Sanatate si cu 10 miliarde mai putin pentru comunitatile locale!”, afirma social-democratii.
Ei sustin ca este o minciuna si fastul ca autoritatile locale ar fi primit mai putin cu 1 miliard fata de anul trecut sau ca educatia este subfinantata.
“Au primit cu 4,6 miliarde in plus! Este o minciuna sfruntata ca bugetul pentru partide …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *