Publicul de la concertul Depeche Mode poate merge la BESTFEST cu aceleasi bilete

Publicul de la concertul Depeche Mode poate merge la BESTFEST cu aceleasi bilete

Persoanele care au cumparat bilete la concertul Depeche Mode, ce ar fi trebuit sa aiba loc sambata, in Bucuresti, le pot schimba pe bilete la BESTFEST, pot primi banii inapoi sau le pot pastra pana la un viitor anunt referitor la posibila reprogramare a evenimentului.

Pe site-ul oficial al trupei, cumparatorii sunt sfatuiti sa pastreze biletele pana la un viitor anunt privind posibila reprogramare a evenimentului.

Organizatorului evenimentului de la Bucuresti, Emagic, au anuntat astazi ca publicul poate schimba biletele pe unele la BESTFEST, care va avea loc la Romexpo, intre 1 si 5 iulie, cu Moby, Motorhead, Manowar, Santana, Franz Ferdinand si The Killers printre invitati. Cei de la Emagic mai spun ca sunt in legatura cu agentul turneului Depeche Mode, pentru a reprograma concertul ce trebuia sa aiba loc sambata, in parcul Izvor.
Banii pe biletele la concertul Depeche Mode pot fi recuperati de la punctul de vanzare de la care le-au achizitionat, incepand de miercuri, 20 mai, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data.

“Trupa Depeche Mode a fost fortata sa anuleze inca patru concerte din turneul Sound of the Universe, din cauza unor complicatii aparute in starea de sanatate a solistului Dave Gahan. Acesta este supus in prezent unor teste. Depeche Mode isi cere scuze tuturor fanilor pentru neplacerile create si ii doresc lui Dave o recuperare cat mai rapida”, se precizeaza intr-un anunt publicat, joi, pe site-ul oficial al trupei britanice.
In anunt se precizeaza ca, in afara show-ului de la Bucuresti, au fost anulate si concertele la Sofia (pe 18 mai), Belgrad (20 mai) si Zagreb (21 mai).

Trupa britanica a fost obligata sa anuleze si concertele din Atena si Istanbul, anuntate pentru marti si joi. Marti seara, inaintea concertului ce trebuia sa aiba loc la Atena, lui David Gahan i s-a facut rau si a fost transportat de urgenta la spital. Potrivit presei bulgare, solistul a fost sfatuit de medici sa mearga in SUA, pentru tratament.

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formatii, devenita celebra la inceputul anilor “80 si prezenta cu 45 de piese in topurile single britanice. Formatia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume de studio si a vandut peste 75 de milioane de discuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *