Puiu Hasotti a fost investit in functia de ministru al Culturii. Basescu: “Acest guvern trece printr-o situatie dificila. Romania nu-i pe roze”

de Departamentul Politic Postat la: 25.06.2012 19:26 Ultima actualizare: 25.06.2012 19:27

FOTO: Razvan Chirita/ Mediafax
Senatorul PNL Puiu Hasotti a depus, luni, juramantul de investitura in functia de ministru al Culturii si Patrimoniului National. Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni, dupa ce, anterior, presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire in functie.
Traian Basescu i-a urat succes atat noului ministru al Culturii, cat si guvernului Ponta, avertizand insa ca relatia dintre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni va fi una buna atat timp cat va fi bazata pe respect reciproc. De asemenea, el a precizat ca Romaniei nu sta “tocmai pe roze” si ca nu este momentul sa piarda timpul cu “dezbateri sterile”. “Succesul dumneavoastra va fi implicit un succes al Romaniei”, a incheiat presedintele.
Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele prin care se ia act de demisia lui Mircea Diaconu din fruntea Ministerului Culturii si prin care senatorul PNL …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *