Puterea mintii: Drumul catre noi insine, cu dr. prof. Dumitru Constantin Dulcan, 3 octombrie 2016, Bucuresti

Traim in epoca marilor descoperiri stiintifice.
S-a spus ca Universul seamana tot mai mult cu un mare gand decat cu un imens angrenaj fizic. In acest sens, gandul ne apare ca cea mai importanta forta organizatoare din Univers.

Gandurile, emotiile si sentimentele noastre, cat si actiunile noastre devin celulele noastre; ele se transforma in sanatate sau boala in functie de semnificatia lor pozitiva sau negativa. Creierul insusi se modeleaza anatomic si functional in raport cu ceea ce gandim.

Prin puterea mintii ne putem gasi astfel drumul catre noi insine, intr-un moment in care omenirea pare a se fi pierdut pe sine insasi fara a se regasi inca. In esenta transformarea noastra se obtine prin cultivarea mintii si a sentimentelor de iubire, de acceptare si empatie fata de semeni.
Optimizarea fiziologiei noastre, a memoriei, atentiei, activarea posibilitatilor latente cu care venim pe lume, controlul propriei sanatati chiar si in unele suferinte greu vindecabile astazi? -? sunt obiective aflate in puterea mintii noastre.
Autosugestia, tehnica imageriei mentale, tehnicile de echilibrare energetica, unele metode aduse in lumea moderna din alte traditii spirituale? -? sunt instrumente a caror eficacitate a fost validata de utilizarea lor si in medicina zilelor noastre.
Toate aceste noi descoperiri stiintifice care vor fi analizate prin prisma consecintelor lor pragmatice, constituie o premisa a posibilitatilor de care dispunem astazi pentru schimbarea modului de gandire si comportament, de edificare a unor exigente morale superioare atat de mult necesare pentru a ne regasi acum pe noi insine.
Aceste subiecte vor fi abordate de domnul profesor Dumitru Constantin Dulcan intr-o mult asteptata conferinta ce va avea loc pe 3 octombrie 2016, la Bucuresti.

Pentru inscriere,?da click aici!
?
De ce sa participi la aceasta conferinta?
Vei intelege in ce consta legatura dintre creier – inima – minte din punct de vedere spiritual si stiintific si vei afla cum iti influenteaza aceasta viata de zi cu zi
Vei afla ce este a”molecula intelepciunii” si de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *