Radu Mazare concureaza Festivalul Mamaia. “Vom face unul de muzica, modern, intr-o piata publica”

de Departamentul Corespondenti – Mediafax Publicat la: 31.07.2013 16:15 Ultima actualizare: 31.07.2013 16:20

MEDIAFAX FOTO – Stefan CIOCAN
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, considera ca Festivalul de Muzica Usoara de la Mamaia este unul invechit si ca ar fi trebuit adaptat pentru aceste timpuri, anuntand ca de anul viitor va organiza un festival de muzica, intr-o piata publica, cu acces liber pentru toata lumea.
“Festivalul de la Mamaia, formula in care este, este invechit, imbatranit. In festivalul de la Mamaia se baga foarte multi bani cu un impact extraordinar de mic. Adica, sa cheltuiesti un milion sau un milion si jumatate de euro ca sa faci un festival unde sa-ti vina o mie si ceva de oameni fata de a cheltui 200 de mii de euro sa iti vina 50 de mii de oameni, cum facem noi la carnaval, este o diferenta de la cer la pamant”, a declarat Radu Mazare, miercuri, la finalul sedintei Consiliului Local.

El a mai spus ca daca ar fi fost organizatorul acestui festival l-ar fi adaptat timpurilor actuale, dar Consiliul Judetean Constanta, cel care se ocupa de Festivalul de Muzica Usoara Mamaia, sustine ca acesta are o traditie si trebuie pastrat ca atare.
Mazare a mai anuntat ca in 2014 va organiza un festival de muzica unde accesul va fi gratuit.
“Acest festival l-as fi adaptat si l-as fi modernizat. El nu este in parohia mea, este in parohia Consiliului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *