Raluca Turcan: Dragnea a trimis-o pe Olguta Vasilescu sa anunte legea pensiilor inaintea mitingului

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

a”Liviu Dragnea a trimis-o pe doamna Olguta Vasilescu sa anunte Legea pensiilor acum, inaintea mitingului. Am mai vazut asta in 1989, cand Ceausescu a crezut ca marind pensiile va putea potoli setea de dreptate si libertate a romanilor. La fel ca in 89, mitingul nu va fi influentat de astfel de mesaje, pentru ca el reprezinta manifestarea revoltei fata de Guvern a celor care au investit in Romania tot: tineretea, speranta, munca, ideile, banii… Si au fost inselati”, a scris Raluca Turcan pe contul sau de Facebook.
Ea sustine ca mitingul de vineri reprezinta a”rabufnirea celor care doresc sa munceasca, a celor care vor legi corecte, a celor care vor respect din partea institutiilor statului si a reprezentantilor lui”, afirmand ca romanii din strainatate nu au primit aceste lucruri si de accea au plecat din tara.
a”Vor pleca si altii daca guvernantii nu vor intelege ca oamenii vor o tara, nu o pomana. Vor lideri, nu infractori. Vor respect, nu bataie de joc. Vor un viitor senin intr-o Romanie curata pentru copiii lor”, a mai completat ea.
Turcan spune ca acest miting o face sa fie optimista si spera ca mesajul transmis de …

spot_imgspot_img