Raluca Turcan, validata presedinte interimar al PNL: Parteneriatul cu Iohannis trebuie intarit

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

raluca Turcan a fost validata in functia de presedinte interimar al PNL cu 4 voturi „impotriva” si o „abtinere”,potrivit News.ro.
Ea a afirmat ca „PNL trece printr-o perioada dificila, complicata”.
„Insa, daca ma uit la imaginile din campanie, sunt increzatoare ca vom regasi in PNL o echipa, ca vom regasi forta, credibilitate si prietenie, ca vom regasi respectul reciproc, lucrurile pe care se pare ca unii dintre noi le-au mai pierdut in ultima perioada”, a completat liderul PNL.
Raluca Turcan a sustinut ca depinde doar de liberali cum vor reusi sa-si valorifice resursele.
„Credeti ca nu putem gasi o echipa care sa dea forta si care sa faca din PNL cea mai imporanta forta din dreapta romaneasca? Avem oameni valorosi, depinde de noi cum vom reusi sa ne unim si sa valorificam aceste resurse”, a spus Turcan.
Ea a sustinut ca, in calitate de presedinte interimar al PNL, are obligatia sa pregateasca buna desfasurare a congresului.
„Ce poate face un presedinte interimar al PNL? Trebuie sa asigure pregatirea pentru o desfasurare reprezentativa a lucrarilor viitorului congres. Mi-as fi forit ca presedintele partidului sa poata sa fi ales de toti membrii. Propunerea nu a trecut in BPN, pentru ca nu putem face functionala aceasta varianta. Deciziile majore si suverane pentru PNL vor fi luate la baza partidului, cu fiecare dintre dumneavoastra intr-o conventie care sa adune cat mai multi oameni”, a precizat Raluca Turcan.
Turcan a tinut sa precizeze ca PNL a suferit o „infrangere usturatoare” la alegerile parlamentare. „Se pare ca am inceput sa depasim depresia pierderii alegerilor parlamentare. Acest fapt se vede si in sondaje”, a completat ea.
Liderul PNL a mai spus ca a evitat sa caute „vinovatii individuale” si „sa decapiteze oameni” pentru esecul de la parlamentare.
„Am evitat sa caut vinovatii individuale, sa decapitez oameni pentu rezultatul de la alegeri. Cred ca stim foarte bine ce nu a mers, cine putea sa faca mai mult, astfel incat rezultatul PNL sa fe mai bun, lucrul acesta vreau sa il stabiliti dumneavoastra la Conventie. Cauza majora a pierderii alegerilor a fost mesajul lipsit de consistenta fata de oamenii care doreau sa se regaseasca in PNL. Trebuia sa ne asumam in mod curajos decizii de dreapta si sa luam apararea constant oamenilor care se …

spot_imgspot_img