Ramona Manescu, propunerea USL pentru Ministerul Transporturilor: “Vreau sa fac mai putin pana la Brasov, pe autostrada”

Publicat la: 25.08.2013 21:43 Ultima actualizare: 25.08.2013 22:26

Sursa foto/Facebook
Nominalizata sa preia Ministerul Transporturilor, europarlamentarul PNL? Ramona Manescu recunoaste ca nu are o strategie pusa la punct, invocand ca totul s-a petrecut “foarte repede”. “Nu mi-e teama, o iau ca pe o provocare. Aceasta nominalizare a venit foarte repede. Cand voi sti sigur ca eu voi ocupa acel scaun, impreuna cu echipa pe care o voi avea, voi veni cu solutii”, a declarat eurodeputata. Pana atunci, spune doar ca e pasionata de condus si i-ar placea sa faca “mai putin pana la Brasov” pe autostrada.? Autostrazile insa nu sunt in “custodia” ministerului pe care spera sa il conduca, ci in cea a colegului sau din USL, Dan Sova, astfel ca prima problema de pe agenda noului ministru ramane pentru moment finalizarea privatizarii CFR Marfa.
Cat priveste decizia sa de a renunta la postul de la Bruxelles, pentru care doar indemnizatia este de peste 7.000 de euro pe luna, Ramona Manescu spune ca va renunta la acesta pentru ca este “soldatul constiincios din randul PNL”

Ramona Manescu are o vechime de 23 de ani in PNL, insa cariera sa politica se leaga, in mare parte, de cea a sotului sau, Rares Manescu, primarul sectorului 6 si omul de incredere a lui Crin Antonescu. Relatia privilegiata a lui Rares Manescu cu liderul PNL a fost practic oficializata anul trecut la locale cand seful PNL l-a impus drept candidat la primaria sectorului 6, in ciuda opozitiei aripii Tariceanu-Chiliman.
Ramona Manescu este de profesie avocat, insa are studii un master in relatii internationale si integrare europeana la SNSPA, absolvind de asemenea studii postuniversitare la Academia Nationala de Informatii, Colegiul Superior de Securitate nationala, si la Universitatea Nationala de Aparare, Colegiul National de Aparare.
Si-a inceput cariera politica in 1990, in PNL, unde a indeplinit functii precum cea de presedinte al OTPNL sector 6 sau …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *