Range Rover Sport prinde aripi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Casa germana de tuning Arden, specializata in modificarea modelelor Jaguar si Range Rover a pregatit o creatie inedita: un SUV cu celebrul sistem de deschidere a portierelor de tipul Lamborghini. Germanii au modificat aspectul unui model Range Rover Sport reusind sa obtina un look mai agresiv si foarte individualizat.

Arden ofera clientilor sai doua bodykit-uri speciale, botezate AR5 si AR6 pentru varianta cu ampatament marit. Bodykit-urile includ spoilere fata si spate modificate, praguri laterale noi, bosaje mai mari si jante din aliaj de 22 si 23 de inch.

Ceea ce individualizeaza si mai mult noul Range Rover Arden sunt usile cu deschidere verticala asemeni celor intalnite pe modelele Lamborghini. Tehnicienii casei de tuning au realizat un sistem special care deschide usa mai intai impingand-o in exterior, aceasta glisand apoi vertical. Mecanismul este construit in totalitate din otel. Modificarile realizate pentru sistemul de deschidere a usilor costa 19.635 de euro in Germania.

Pentru a completa aspectul agresiv care inspira performanta, Arden ofera si o serie de modificari pentru gama de motorizari diesel si benzina a SUV-ului sportiv. Astfel versiunea TDV8 dezvolta acum 315 cai putere si un cuplu motor impresionant de 700 Nm. Versiunea de top pe benzina, motorul V8, dezvolta acum 480 de cai putere si poate propulsa SUV-ul pana la 270 de km/h.

spot_imgspot_img