Raportul Comisiei Nana va fi gata miercuri

Presedintele Comisiei Calarasi, Mihai Fifor (PSD), a declarat, dupa incheierea sedintei de luni, ca raportul Comisiei va fi gata miercuri, dupa ce vor fi analizate o serie de documente solicitate de la ANAF, relateaza Mediafax.
“Asteptam o serie de documente de la ANAF pe care Comisia le-a solicitat si speram ca in urma acestei analize sa putem sa tragem o concluzie finala, urmand ca miercuri, la intalnirea pe care membrii Comisiei o sa o aiba, cele mai probabil la ora 10.00, sa putem finaliza acest raport, pe care o sa il depunem la Birourile Reunite”, a spus Fifor.
Presedintele Comisiei Calarasi a precizat ca?isi?mentine punctul de vedere privind nulitatea transzactiei in conditiile in care firma Berfice se afla in inactivitate.
“Noi am afirmat data trecuta un lucru pe care continui sa il spun si astazi, fara nici un fel de dubiu. Eu nu am discutat foarte mult pe faptul ca societatea Berfige era inactiva sau nu si, repet, asteptam de la ANAF o serie de documente ca sa putem sa ne punem de acord cu acest aspect. Am discutat mai mult despre modul in care s-au emis titluri de proprietate care in spate au documente care nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *