Raportul de activitate al TVR, RESPINS de Comisiile reunite de Cultura. Ce urmeaza

UPDATE:?Directorul general al TVR, Stelian Tanase,?solicita ca Parlamentul sa aiba in vedere o serie de masuri care ar putea duce la salvarea si garantarea independentei economice si politice a televiziunii publice, printre acestea numarandu-se si indexarea taxei TV, informeaza?Agerpres.
Citeste si:?Stelian Tanase CERE Parlamentului sa ia masuri pentru salvarea TVR
UPDATE:?Raportul TVR pe anul 2014 a fost respins de senatorii si deputatii din comisii ca urmare a problemelor?de management din cadrul Televiziunii publice si datoriile mari acumulate, a declarat, miercuri, presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Georgica Severin, informeaza?Mediafax.
Citeste si:?Presedintele Comisiei pentru Cultura explica de ce a fost respins raportul TVR
——-
Comisiile reunite de Cultura au respins, miercuri, raportul de activitate al Televiziunii publice, cu 17 voturi “pentru” si unul “impotriva”, relateaza Mediafax.
Astfel, raportul comisiilor urmeaza sa fie supus dezbaterii plenului Parlamentului.
Legea audiovizualului prevede ca respingerea raportului de activitate duce la demiterea Consiliului de Administratie si a presedintelui-director general al TVR.
Societatea Romana de Televiziune (SRTv) a incheiat anul 2014 cu o pierdere de 81,5 milioane de lei, in conditiile in care Televiziunea Romana a avut, anul trecut, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *