Rapperul 50 Cent a pierdut un proces in care a fost acuzat de defaimare. Ce daune trebuie sa plateasca

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Rapperul 50 Cent a pierdut procesul intentat de Lavonia Leviston, partenera rivalului sau Rick Ross, femeia acuzandu-l ca a publicat online, fara consimtamantul ei, o inregistrare video in care este umilita de un fost iubit. Cantaretul a fost obligat sa-i plateasca daune de cinci?milioane de dolari, informeaza Mediafax.
O instanta din Florida, Statele Unite ale Americii, a stabilit, vineri, ca femeia, mama fiicei rapperului Rick Ross, a fost defaimata de Curtis Jackson, pe numele sau de scena 50 Cent, care a fost trimis in judecata in acest caz in luna iunie, informeaza?nydailynews.com.
Avocatii lui Leviston au sustinut ca acea inregistrare a fost publicata online, in 2009, cu ajutorul lui Maurice Murray, un barbat cu care femeia a avut o relatie in trecut, pentru a-si creste notorietatea, in detrimentul lui Rick Ross.
De cealalta parte, avocatul lui 50 Cent le-a spus juratilor ca acesta a primit caseta de la Murray, care l-a asigurat ca Leviston este de acord ca inregistrarea al carei continut este explicit sa ajunga online.
Curtis Jackson nu a fost prezent in sala de judecata, iar, saptamana viitoare, juratii vor decide care vor fi daunele punitive, avocatii lui Leviston asteptandu-se ca rapperul sa mai primeasca o amenda.
Inregistrarea video de 13 minute a devenit viral pe internet in luna martie a anului 2009, dupa ce Jackson a promovat-o pe site-ul sau, distribuind link-uri, iar aceasta a ajuns pe numeroase pagini web dedicate adultilor.
Rapperul 50 Cent, in varsta …

spot_imgspot_img