Rasfat culinar de vara. Salata cu tofu, servita in coaja de pepene rosu
Salata cu tofu, servita in coaja de pepene rosu, este delicioasa si aspectuoasa, perfecta pentru un pranz cu partenerul(a) sau cu o persoana draga, in zilele calde de vara. Dupa reteta sugerata de popsugar.com, salata se pregateste repede si fara efort.
Ingrediente pentru tofu
400 g de tofu tare
doua linguri cu tamari (sos de soia mai gros)
o jumatate de lingurita cu ghimbir
o jumatate de lingurita cu pudra de usturoi
Citeste si:?Reteta pentru un pranz delicios si hranitor la serviciu sau in calatorie: Wrap cu carne de curcan
Ingrediente pentru salata
un pepene rosu mic, taiat in doua parti egale, cu miezul scos si taiat in cuburi
o legatura de salata, rupta in bucati mici
doi castraveti mici, maruntiti
100 g de rosii cherry, taiate in jumatate
o jumatate de ardei galben, maruntit
doua lingurite cu nuci de pin (optional)
Citeste si:?Reteta pentru o masa delicioasa: Salata confetti cu creveti
Ingrediente pentru dressing
200 g de cuburi de pepene
doua linguri cu menta proaspata
o lingura cu ulei de masline
doua linguri cu otet balsamic
un varf de cutit cu sare
Citeste si:?Pranz satios si hranitor: Paste rigatoni cu legume si stafide aurii
Mod de pregatire
Se preseaza tofu, ca sa se scurga lichidul, dupa care se taie in fasii subtiri, care se pun intr-un bol din …