Rasfat culinar de vara. Salata cu tofu, servita in coaja de pepene rosu

0

Salata cu tofu, servita in coaja de pepene rosu, este delicioasa si aspectuoasa, perfecta pentru un pranz cu partenerul(a) sau cu o persoana draga, in zilele calde de vara. Dupa reteta sugerata de popsugar.com, salata se pregateste repede si fara efort.
Ingrediente pentru tofu
400 g de tofu tare
doua linguri cu tamari (sos de soia mai gros)
o jumatate de lingurita cu ghimbir
o jumatate de lingurita cu pudra de usturoi
Citeste si:?Reteta pentru un pranz delicios si hranitor la serviciu sau in calatorie: Wrap cu carne de curcan
Ingrediente pentru salata
un pepene rosu mic, taiat in doua parti egale, cu miezul scos si taiat in cuburi
o legatura de salata, rupta in bucati mici
doi castraveti mici, maruntiti
100 g de rosii cherry, taiate in jumatate
o jumatate de ardei galben, maruntit
doua lingurite cu nuci de pin (optional)
Citeste si:?Reteta pentru o masa delicioasa: Salata confetti cu creveti
Ingrediente pentru dressing
200 g de cuburi de pepene
doua linguri cu menta proaspata
o lingura cu ulei de masline
doua linguri cu otet balsamic
un varf de cutit cu sare
Citeste si:?Pranz satios si hranitor: Paste rigatoni cu legume si stafide aurii
Mod de pregatire
Se preseaza tofu, ca sa se scurga lichidul, dupa care se taie in fasii subtiri, care se pun intr-un bol din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *