Raspunsul PSD pentru Klaus Iohannis: “Noi dorim patru dezbateri, la patru televiziuni”

de Cristian ANDREI Publicat la: 06.11.2014 19:04 Ultima actualizare: 06.11.2014 19:29

Dupa ce Klaus Iohannis a propus facultatea unde si-a luat Victor Ponta doctoratul drept o posibila gazda a confruntarii finale a celor doi candidati la prezidentiale, Liviu Dragnea a iesit si a precizat ca PSD isi mentine propunerea pentru cele patru dezbateri televizate, in studioul a patru televiziuni de stiri. Dragnea nu a explicat de ce nu se poate organiza o confruntare Ponta – Iohannis la care sa aiba acces intreaga mass-medie.

Coordonatorul campaniei prezidentiale din partea PSD, Liviu Dragnea, a negat orice interes din partea candidatului Victor Ponta sa participe la o dezbatere televizata cu Klaus Iohannis, care sa fie organizata intr-o universitate, asa cum a propus prezidentiabilul ACL.”In continuare noi dorim patru dezbateri. Domnul Iohannis are probleme cu spatiile, merge dupa regulile Feng Shui? Un studio de televiziune nu e bun, nu prea intelegem lucrurile acestea”, a fost pozitia exprimata de Dragnea.

El a incercata sa explica jurnalistilor ca “patru dezbateri reprezinta un numar de patru ori mai mare decat o singura dezbatere”. Dragnea nu a putut sa explice de ce dezbaterile trebuie sa aiba loc in studioul unei televiziuni si nu se organizeaza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *