Rasturnare de situatie dupa finala Exatlon: Ce se intampla cu premiul castigat de Draghia, prima reactie a lui Ionut „Jaguarul”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dupa finala Exatlon, in care Faimosul Vladimir Draghia a castigat marele premiu de 100.000 de euro, Ionut i-a cerut iertare sotiei sale pentru ca nu a obtinut banii cu care ar fi facut cu aceasta o nunta ca in povesti.
Vladimir s-a oferit atunci sa ii plateasca nunta, dar se pare ca oferta sa nu a fost pe placul Razboinicului. Intr-un live facut pe Facebook la intoarcerea in tara, Ionut „Jaguarul” a oferit un raspuns dur Faimosului.
„Nu am nevoie de nimic din partea lui. Chiar n-am nevoie. Nu as accepta niciodata asa ceva din partea nimanui”, a spus Ionut.?”Cu siguranta ne putem face si singuri nunta”,?a spus Nella, partenera de viata a lui Ionut.?
„Jaguarul” a revenit acasa alaturi de Vladimir, Stefan, Alex si Roxana. Pe aeroport, acesta a fost intampinat de mai multi fani, care i-au facut un tort in forma trofeului care se acorda celui care castiga Exatlonul.
„Va multumesc din toata inima mea ca m-ati sustinut. Sunt putin emotionat ca am venit acasa. Nu ma asteptam sa ma intampine atata lume si atatia fani. Stiti foarte bine ca am dat tot ce-i mai bun din mine. Ma bucur enotm ca m-ati sustinut. Jaguarul e number one!”, a spus Ionut.
De cealalta parte, Vladimir a marturisit, la intoarcerea …

spot_imgspot_img