Razvan Burleanu: FIFA are nevoie de o reforma imediata

de Adrian Tone – Mediafax Publicat la: 24.07.2015 12:37 Ultima actualizare: 24.07.2015 12:38

Presedintele FRF Razvan Burleanu a declarat vineri, la plecarea spre Sankt Petersburg, pentru tragerea la sorti a grupelor pentru preliminariile CM 2018, ca FIFA are nevoie de o reforma imediata, fiind nemultumit de faptul ca alegerile pentru presedintia forului mondial vor avea loc in februarie.

“Eu cred ca am avut parte de un incident in Romania in momentul cand FRF a anuntat ca nu-l sustine pe Blatter, votand impotriva curentului, dar puternic axandu-ne pe niste valori pe care am vrut sa le sustinem la nivel national, si ne-am bucurat cand am vazut ca pana la urma se concretizeaza si tind sa se curete si la nivel international. FIFA are nevoie de o reforma imediata. Termenul de februarie de organizare a alegerilor nu e un termen atat de scurt pe care noi ni l-am fi dorit sau UEFA, noi ne-am fi dorit sa avem alegeri chiar mai devreme, in decembrie, dar e un compromis intre luna decembrie si luna mai, luna mai fiind versiunea Blatter”, a declarat Burleanu.

Inainte de alegerile din luna mai prentru presedintia FIFA, Federatia Romana de Fotbal a ales sa-l sustina in cursa pe olandezul Michael van Praag si ulterior pe printul iordanian Ali bin Al-Hussein, care a pierdut in fata lui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *