Razvan Lucescu in Pole-position pentru Dinamo

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fostul antrenor al Rapidului, aflat acum in Liga a II-a, la FC Brasov, a fost ofertat de conducerea clubului Dinamo. ?Azi trebuie sa ne dea un raspuns, dupa ce ne-a spus ca se gandeste la oferta noastra: numai din contract va lua 175.000 euro pe an. Cred ca are o sansa imensa, pentru ca are tot sprijinul nostru?, ne-a precizat unul dintre actionarii campioanei. Singurul impediment se pare ca vine din partea implicarii in negocieri a presedintelui brasovean Dinu Gheorghe. ?Vama s-a bagat pe fir si ne pune tot felul de conditii, dar Razvan trebuie sa decida singur pentru el. E o miza importanta a carierei sale. Noi avem inca rabdare, mai ales Nicolae Badea, care conduce negocierile?.

A doua optiune o reprezinta Ladislau Boloni, care n-a fost deocamdata contactat. ?Poate construi o echipa pe termen mediu si lung si are marea calitate de a descoperi jucatori, ceea ce inseamna o investitie sigura pentru club?.

Un nume vehiculat intens de presa, Ioan Andone, nu intra in calcul. ?Nu ne mai urcam pe cai morti. Ando n-a confirmat in Cipru si nici la CFR Cluj nu va face mare branza?, a incheiat sursa noastra.

spot_imgspot_img