Reactia lui Josep Guardiola, dupa decesul lui Tito Vilanova

de Leila Bolat Publicat la: 27.04.2014 08:38 Ultima actualizare: 27.04.2014 08:55

Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Josep Guardiola, s-a declarat, sambata, extrem de afectat de decesul fostului sau colaborator de la FC Barcelona, Tito Vilanova, cu care era prieten din adolescenta, precizand ca tristetea pe care o simte va ramane in el toata viata, informeaza bbc.co.uk.

“Tristetea pe care o simt va ramane in mine toata viata. Am trait multe impreuna, am pierdut impreuna, am invins impreuna… Este o situatie foarte grea”, a spus Guardiola.
Tito Vilanova, care a fost nevoit sa renunte la conducerea tehnica a FC Barcelona in iulie 2013, din cauza unui cancer la glanda parotida, a incetat din viata vineri, la Barcelona, la o zi dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale.

Vilanova era internat de vinerea trecuta in spitalul Quiron din Barcelona, iar joi seara a fost operat, interventie dupa care starea sa s-a deteriorat rapid.

Tito Vilanova a mai fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d”Hebron din Barcelona, dupa ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *