Reactie dura impotriva lui Rogozin: „Daca vii cu bombardierul, te doboram”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Cristian ANDREI Publicat la: 13.05.2014 18:33 Ultima actualizare: 13.05.2014 18:35

Dupa ce vicepremierului rus Dmitri Rogozin a amenintat ca data viitoare se va intoarce in Romania cu un bombardier, deoarece avionului in care se afla nu i s-a permis sa survoleze tara noastra, candidatul PMP la europarlamentare, Cristian Preda, a spus ca raspunsul pentru acesta trebuie sa fie unul dur.

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, marti, ca le cere socialistilor romani sa-si precizeze pozitia fata de Rusia si a precizat ca daca el ar fi avut o functie de demnitate publica, i-ar fi raspuns lui Rogozin „Daca vii cu bombardierul, te doboram!”
„Eu personal consider ca trebuia o reactie foarte dura la declaratiile lui Rogozin. Personal, daca as fi fost intr-o pozitie de demnitate i-as fi raspuns: Daca vii cu bombardierul de doboram! Asta este reactia pe care o merita, o declaratie precum cea a lui Rogozin. Asta este atitudinea pe care o imbratisez si o opinie pe care vreau sa o afirm foarte transant. M-as bucura ca din partea socialistilor romani sa avem clarificarea pozitiei lor fata de Rusia si nu o refugiere intr-un limbaj chipurile diplomatic, dar care este gol”, a precizat intr-o conferinta de presa, Cristian Preda , candidat al PMP pentru un nou mandat de europarlamentar.

Cristian Preda a mai spus ca pe de o parte exista o loialitate fata de Moscova a socialistilor bulgari, iar pe de alta parte candidatul socialistilor …

spot_imgspot_img