Real Madrid – Liverpool 3-1 in finala Champions League 2018. Zidane rescrie istoria fotbalului

Real Madrid s-a impus in fata lui Liverpool cu ajutorul lui Karius, portarul “cormoranilor” care a gafat uluitor la primul gol al meciului, marcat de Benzema, si a gresit grav la a doua reusita a lui Bale, care a inchis finala.
Unul dintre mommentele de cotitura ale finalei a fost accidentare lui Salah, din minutul 26. Egipteanul, principala gura de foc a lui Liverpool, a parasit terenul in lacrimi dupa un duel cu Sergio Ramos. Nici spaniolii nu au fost mai norocosi. La doar 5 minute distanta, Carvajal a fost si el inlocuit. Finalul reprizei a fost unul linistit, zdruncinat doar de golul anulat pentru ofsaid lui Benzema, in minutul 43.
Doua stereotipuri s-au intalnit in minutul 51: jocul greseala asteapta si Real nu te iarta niciodata. In tentativa de a repune mingea rapid, Karius trimite in piciorul lui Benzema. Francezul inscrie in poarta goala. Mane a sperantele fanilor cormorani. Un corner executat de Milner a dus la golul egalizator. Gareth Bale a fost introdus in minutul 61, in locul lui Isco. Restul finalei este istorie. Galezul a marcat la a doua atingere de balon, in minutul 62, dintr-o foarfeca fantastica, direct in vinclul portii lui Karius. Tot el, 20 de minute mai tarziu, a transat lucrurile. Un sut inselator de la 30 de metri l-a readus in prim plan pe Karius. Neamtul a scapat mingea si a plecat capul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *