Reconstituirea de la Guvern. Pana: “Nu exista in vocabularul premierului cuvantul “fa”. Foloseste, ca un apelativ prietenesc, “mai, Doina””

de Departamentul Social – Mediafax Publicat la: 23.04.2014 19:09 Ultima actualizare: 23.04.2014 19:10

La finalul sedintei de Guvern, ministrul Apelor, Doina Pana, a tinut sa precizeze in fata jurnalistilor ca premierul Victor Ponta nu i s-a adresat ieri la Teleorman cu apelativul “fa”.

Ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana, a declarat, dupa ce presa a relatat ca premierul Ponta i s-ar fi adresat cu “fa”, ca ea nu a auzit acest cuvant niciodata in vocabularul premierului si ca acesta i se adreseaza mereu doar cu “mai”, Pana cerand totodata ca inregistrarea sa fie ascultata atent
Ministrul a sustinut declaratia la Guvern, dupa ce presa a relatat ca, marti, la Beiu (Teleorman) premierul Victor Ponta i s-ar fi adresat ministrului Pana spunand: “Tu ce faci, fa, Doina, aici? Aveai chef de niste inundatii?”.

Pana a fost intrebata care a fost adresarea premierului Victor Ponta in momentul in care ea s-a urcat in barca, in satul Beiu din Teleorman.
“In vocabularul premierului Victor Ponta eu acest cuvant nu l-am auzit niciodata, in niciun context. Foloseste ca un apelativ prietenesc, de exemplu, “mai, Liviule”, “mai, Doina”, dar in niciun caz ceea ce s-a relatat in presa. Si, daca ascultati cu atentie, pentru ca exista banda audio, o sa-mi dati dreptate. Repet, nu exista in vocabularul premierului acest cuvant”, a spus ministrul.
Miercuri dimineata, premierul Victor Ponta a declarat ca a verificat inregistrarea discutiei avute cu ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana, marti, la Beiu, si ca este clar ca nu i s-a adresat acesteia cu termenul de “fa”, adaugand ca nici nu bause whiskey …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *