REFERENDUM 2012. Basescu, intrebat despre documentul pregatit de USL pentru Curtea Constitutionala: “E dreptul lor”

de Marius Fratila Postat la: 31.07.2012 11:13 Ultima actualizare: 31.07.2012 11:54

Mediafax//Octav Ganea
Presedintele suspendat, Traian Basescu, a fost intrebat, marti, cand a sosit la sediul sau de campanie, ce parere are despre documentul pe care USL il pregateste pentru a-l trimite la CC in legatura cu referendumul, el raspunzand: “E dreptul lor”.
Traian Basescu a refuzat sa faca alte comentarii.
Viceliderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, luni, ca un grup de juristi ai USL lucreaza la un document pe care sa il trimita CC si in care sa explice de ce ar trebui validat referendumul de demitere a presedintelui Basescu.
“Un grup de juristi din cadrul USL lucreaza la un document care sa explice foarte bine situatia pe care noi o consideram ca fiind corecta, constitutionala si legala de validare a referendumului”, a mai sustinut deputatul PNL.
Nicolaescu a mentionat ca documentul USL va fi transmis Curtii Constitutionale in momentul in care si Biroul Electoral Central va transmite rezultatul final al referendumului de duminica. El a refuzat ca explice daca documentul USL va inainta CC o sesizare, un punct de vedere sau o scrisoare deschisa in ceea ce priveste validarea referendumului.
Fostul sef de stat Ion Iliescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca referendumul trebuie validat de CC in conditiile in care electoratul real al …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *