Reghecampf: Jucatorii Stelei vor avea doar sase zile de vacanta daca vor fi convocati la nationala

de Andrei Mazurchievici Publicat la: 04.04.2014 17:48 Ultima actualizare: 04.04.2014 17:49

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat, vineri, la Sport.ro, ca s-a intalnit cu presedintele FRF, Razvan Burleanu, si a discutat despre turneul din Elvetia al primei reprezentative, precizand ca jucatorii sai ar avea doar sase zile de vacanta in cazul in care vor fi convocati.

“Din pacate, Steaua incepe pregatirile pe 13 iunie, pentru ca pe 17 iulie este primul meci din preliminarii. Le-am dat celor doi oameni care conduc fotbalul romanesc date reale, pe care le-am scos din computerul nostru, unde avem toate datele baietilor nostri. Este foarte important sa se discute. Trebuie sa se tina cont de acest lucru, pentru ca baietii au nevoie de cel putin trei saptamani de pauza dupa ce terminam acest sezon. Daca se decide ca jucatorii trebuie sa mearga la echipa nationala, vor merge fara niciun fel de problema si nu vom face niciun fel de rabat. Toti jucatorii vor incepe pregatirea pe 13 iunie. Probabil ca vor avea cinci-sase zile de concediu si trebuie sa reziste, daca se vor intoarce de la echipa nationala pe 5 iunie”, a spus Reghecampf.
Laurentiu Reghecampf a afirmat ca jucatorii Stelei au stat aproape 200 de zile in cantonamente in ultimul an. “A fost o simpla discutie, unde mi-am expus punctul de vedere, le-am spus domnului presedinte si domnului Chivorchian ce am lucrat noi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *