Relu Fenechiu primeste vot de incredere pentru continuarea mandatului la sefia PNL Iasi

de Tibi Bujdei – Mediafax Publicat la: 24.08.2013 19:41 Ultima actualizare: 24.08.2013 19:45

Mediafax Foto
Liderul filialei judetene Iasi a PNL, deputatul Relu Fenechiu, a primit, sambata, in Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL Iasi, un vot de incredere pentru continuarea mandatului in functia de presedinte al organizatiei, pe care o detine din 2004, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat al PNL Iasi, cu 97 de voturi “pentru” si trei “impotriva”, membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a PNL Iasi i-au acordat lui Relu Fenechiu increderea pentru continuarea mandatului acestuia in functia de presedinte al filialei, votul fiind secret.

Participanti la aceasta sedinta au declarat ca votul de incredere a fost cerut de Relu Fenechiu pentru a vedea sprijinul de care se bucura in cadrul organizatiei.
“Acest vot de sustinere ma bucura si, totodata, ma responsabilizeaza pentru a-mi continua eforturile de a promova proiectele si interesele Iasiului la nivel national. Vreau sa le multumesc colegilor mei pentru sprijin si sa ii asigur ca, atat timp cat voi fi presedintele acestei filiale, prioritatilor lor vor fi si prioritatile mele”, afirma Relu Fenechiu, citat in comunicatul PNL Iasi.
In cadrul Delegatiei Permanente Teritoriale a PNL Iasi a mai fot stabilit obiectivul de 40% din voturi pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.
In 12 iulie, Relu Fenechiu a fost condamnat de instanta suprema la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul “Transformatorul”, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, decizia nefiind definitiva. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *