Renault Clio 197 Cup, mic si puternic

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Renault pluseaza pe piata masinilor de dimensiuni mici cu o versiune de Clio in varianta bicorp si bine inzestrata la nivelul propulsorului. Masina poarta numele de Clio 197 Cup si este versiunea de serie a editiei limitate R27. Renault ofera sportiva ?de buzunar? doar in varianta cu trei usi, alba si cu jante din aliaj de culare neagra. Aspectul exterior este atragator si usor agresiv, Clio 197 Cup fiind asezat mai aproape de sosea cu 1 cm.

Inginerii de la Renault au lucrat si la intarirea suspensiilor pentru ca micul bolid sa lanseze cat mai putin la viteze superioare. 197 ofera transmisie in cinci si sase trepte, iar jurnalistii de la Carmagazine sustin ca ambele cutii de viteza sunt foarte elastice, si permit reprize foarte lungi.

Sub capota, Clio 197 Cup va dispune de un propulsor pe benzina de 2.0 litri care il poate duce pana la prima suta in mai putin de 7 secunde. Viteza maxima pe care o poate atinge sportiva se opreste in jurul valorii de 200 de km/h. La interior, Clio este oferit cu scaune sport si tapiserie de culoare neagra cu insertii, bine integrate, din inox.

In Franta masina ca fi disponibila de luna viitoare, iar pretul sau va depasi cu siguranta 20 de mii de euro.

spot_imgspot_img