Renault face un anunt de ultima ora. Ce planuri au francezii

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Renault a prezentat un plan ambitios ce vizeaza extinderea in Orientul Mijlociu pana in 2017, prin lansarea de 11 noi modele ce vor fi disponibile in regiune in urmatorii trei ani, transmite TradeArabia News Service, potrivit AGERPRES.

Producatorul auto francez vrea sa vanda 75.000 de vehicule si sa-si tripleze cota de piata in Orientul Mijlociu la 3% pana in 2017.
Peyman Kargar, vicepresedinte Renault pentru Africa, Orientul Mijlociu si India, a afirmat: „Orientul Mijlociu este o regiune cheie pentru compania noastra. Am construit un plan ambitios pe trei ani pentru a ne majora gradual cota de piata. Anul 2015 va arata care sunt planurile noastre de viitor”.
Compania franceza se bazeaza pe pretul convenabil al modelelor din gama entry level, cum ar fi Duster, si pe cererea in crestere pentru noi modele, cum ar fi Symbol, Dokker Van, Zoe, Clio R S si Captur.
Renault a inregistrat anul trecut o crestere de 39% a vanzarilor in Arabia Saudita, Bahrein, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Oman si Qatar (Consiliul de Cooperare al Golfului – GCC).
Cele mai bine vandute modele Renault in Arabia …

spot_imgspot_img