Rent a car Bucuresti iti ofera tot ce ai nevoie

Va putem spune ca in ultimul timp mijloacele clasice de transport au fost inlocuite de majoritatea locuitorilor din capitala cu serviciiile de rent a car Bucuresti. O masina nu numai ca iti poate oferii mai mult confort dar de fiecare data se va adapta si nevoilor fiecarui client. In alta ordine de idei cu o masina inchiriata fie ea cu serviciile unui sofer de la companie sau fara, iti da voie sa parcurgi un numar nelimitat de km. Dar inainte de a rezerva cititi cu atentie atat termenii si conditiile cat si suma totala pe care o veti avea de platit, la fel si garantia, taxa ce este solicitata clientului in functie de tipul masinii alese, valoarea acesteia poate fi mai mica sau mai mare depinde de clasa auto. In continuare va oferim cele mai valoroase informatii de care aveti nevoie pentru ca serviciul de rent a car Bucuresti sa fie un adevarat confort.

1. Ce inseamna inchirieri auto?

In primul rand inchirierile de masini la nivelul capitalei se refera la ridicarea unei masini de la o agentie de rent a car Bucuresti pentru o perioada de timp. Aceasta poate varia de la trei zile si poate ajunge la cateva luni de zile in cazul celor care vor sa inchirieze pe un termen mai lung. Chiar si firmele au inteles cat de avantajoase pot fi pentru ele aceste servicii mai ales ca isi pot deduce cheltuielile la inchirieri maisni.

2.Care sunt actele de care aveti nevoie pentru a prezenta firmei de rent a car Bucuresti.

Aici in marea majoritate a cazurilor vi se va solicita sa aveti la dumneavoastra permisul de conducere dar si buletinul sau pasaportul daca sunteti un cetatean al altei tari in afara de Romania. Ele trebuiesc prezentate in momentul rezervarii dar si atunci cand mergeti sa ridicati masina.In unele cazuri companiile va mai solicita si un card de credit cu care sa achitati contravaloarea zilelor de inchiriere.

3.Care sunt taxele care vor trebuii achitate?

In primul rand acestea se calculeaza pentru minim 24 de ore de inchiriere a masinii, de exemplu daca ati inchiriat o masina pentru 7 zile va trebuii sa inmultiti acest numar cu pretul pe zi al masinii pe care o alegeti, asa o sa va reiasa totalul. In afara de acest pret veti mai achita si o garantie, insa aici vestea buna este ca veti avea si posibilitatea sa intocmiti o asigurare de gen full casco cu raspundere zero din partea dumneavoastra in situatia unui eveniment rutier. Aceasta din urma ar fi cea mai buna alegere.

4. Cum se ridica si se preda masina?

Aici exista doua optiunbi, una ar fi acea de a va prezenta personal la sediul companiei de rent a car din Bucuresti sau puteti solicita ca masina sa va fie adusa la destinatia pe care o indicati dumneavoastra. Cel mai rapid mod de rezervare este cel online, de aici chiar si turistii din afara tarii pot sa inchirieze masini care ii vor fi livrate la cerere si in aeroportul international din Otopeni indiferent de ora.

www.rent-a-car-otopeni.ro Rent a car Bucuresti alegerea p[erfecta la un tarif mic

Daca pana acum ati cautat informatiile referitoare la inchirieri masini, acum va facem o recomandare pe care cu siguranta nu o stiati, atat pentru rent a car Bucuresti cat si pentru rent a car aeroport Otopeni cei de la Rent-a-car-otopeni.ro sunt partenerii dumneavoastra ideali de calatorie. Acestia au masini de foarte buna calitate, sunt specializati in aceste servicii de cativa ani de zile si practica cele mai avantajoase tarife de pe piata. Daca doriti sa rezervati de la acestia o masina intrati rapid pe http://www.rent-a-car-otopeni.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *