Reparatii in casa? Alege 07Handyman!

Reparatii in casa? Alege 07Handyman!

Indiferent cat de noua este casa unde locuiesti sau cat de recent este renovat biroul de la locul de munca, vine momentul in care ceva se defecteaza sau se sparge, si atunci apare situatia in care nu stii incotro sa o apuci. Salvarea si solutia vin de la 07Handyman, o firma profesionista ce ofera tot felul de specialisti cu experienta ce te ajuta in rezolvarea diverselor probleme ce apar in orice fel de spatiu.

O echipa de specialisti formata din instalatori, electricieni, zugravi pot gasi solutiile potrivite pentru fiecare problema si poate fi contactata de oricine se afla in unul din marile orase: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Brasov sau Contanta. Ceea ce aduce un aer proaspat afacerii este garantia ce se ofera fiecare lucrare, pentru o perinada de 24 luni si de modalitatile de plata cu cardul (Visa sau Mastercard). Poti contacta echipa oricand pe parcursul intregii zile.

Echipa 07Handyman este recunoscuta pentru serviciile de calitate pe care le ofera in repararea instalatiilor termice, sanitare sau de aer conditionat, montarea diverselor electrocasnice si serviciilor de zugravit oferite, echipa putand fi contactata atat de persoanele fizice, cat si cele juridice.

Pentru inceput echipa va face o evaluare a defectiunilor si se va lua decizia privind momentul in care se va incepe lucrarea, iar in cazul unor daune produse de unul din membrii echipei, toate vor fi achitate de firma, oferindu-se o asigurare de raspundere civila.

Printre cele mai des intalnite probleme carora le gasesc rezolvarea, trebuie amintit:
– Instalatorii autorizati se vor ocupa de instalatiile termice sau de aer conditionat, inclusiv de instalatiile sanitare.
– Electricienii autorizati se ocupa cu instalatia electrica din casa, apartament sau chiar spatii mai mari, in functie de necesitatile clientului
– Zugravii profesionisti se pot ocupa atat de achizitia materialelor si a uneltelor necesare, incadrandu-se in bugetul stabilit de client, cat si de reparatiile si zidariile necesare.

Nu este suficient sa te bazezi pe garantia verbala pe care ti-o ofera un instalator, electrician sau zugrav particular, pentru ca trebuie sa iei in seama atat experienta pe care o are in domeniu, cat si o dovada a calificarii in meseria prestata.

Pentru a avea parte de servicii de calitate cel mai bine este sa contactezi telefonic echipa 07Handyman, pentru ca ofera servicii profesioniste, au o experienta vasta in rezolvarea diverselor probleme aparute si se pot ocupa de orice proiect, de la inceput pana la sfarsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *