Reprezentantii Renault confirma. Dacia va inlocui Lodgy cu un crossover. Acesta ar putea sa poarte numele Grand Duster

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Monovolumul Lodgy, lansat in 2012, nu doar ca se apropie de finalul carierei, dar se vinde foarte slab si este exclusa lansarea unei noi generatii, scrie profit.ro.
Citeste si?Cea mai ieftina Dacia apare pe piata in 2018. Cat costa si unde e fabricata
In locul acesteia, pe platforma deja existenta, obtinuta din alungirea celei de pe Logan, urmeaza sa fie desenata o caroserie noua, cu trasaturi de SUV. Anul acesta au aparut informatii despre un Duster cu 7 locuri, numit Grand Duster, dar toata lumea a crezut ca este vorba despre noua generatie a SUV-ului. Cei de la Renault au dezmintit, iar informatiile noastre spuneau ca va fi un alt model. Acum, au aparut primele informatii oficiale, Marc Suss, seful modelelor entry din grup confirmand ca Lodgy va fi inlocuit cu un nou model, crossover.
Ramane de vazut daca Renault va oferi acest model si cu tractiune 4×4, sau se va limita sa redeseneze formele lui Lodgy, dupa cele ale lui Duster. Primele date vorbesc despre un Grand Duster cu o lungime de 4,50 metri, 7 locuri si un ampatament de 2,8 metri. Ar deveni cel mai mare model din gama Dacia si cel mai scump. In acest moment, modelul Dacia Lodgy se vinde cu preturi incepand de la 11,300 euro, iar versiunea Stepway, cea care are elemente de crosoover, costa 12.700 euro, fiind mai scumpa decat un Duster in echipare de baza. Un Lodgy …

spot_imgspot_img