Restrictii in trafic in Bucuresti pentru comemorarea eroilor Revolutiei

Circulatia rutiera va fi restrictionata in mai multe zone din Bucuresti pentru comemorarea eroilor Revolutiei, incepand de miercuri dimineata pana joi la pranz, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.
In 21 decembrie, in intervalul 08.45 – 10.33, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Calea Serban Voda, intre Soseaua Oltenitei si breteaua de legatura dintre Calea Serban Voda si Soseaua Viilor.
De asemenea, traficul va fi restrictionat, miercuri, intre orele 11.30 si 14.30,?pe Bulevardul Nicolae Balcescu, intre Piata Universitatii si Strada Batistei, pe sensul de mers catre Piata Romana, pe banda IV a sensului spre Piata Universitatii intre Strada Batistei si Piata Universitatii, precum si pe banda I de circulatie intre Strada Batistei si Strada Dem I. Dobrescu, sensul catre Piata Romana.
Tot miercuri,?intre orele 13.15 si 13.45 se va restrictiona circulatia rutiera in Piata Romana pe durata ceremonialului si a depunerii de coroane la Troita din Piata Romana, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.
Traficul va fi restrictionat si joi, intre orele 07.30 si 10.00 pe banda adiacenta pistei de biciclete de pe Calea Victoriei, in zona Monumentului pentru Cinstirea Eroilor din Piata Revolutiei, portiunea cuprinsa intre Strada Dem I. Dobrescu si Aleea Kretzulescu.
De asemenea, in 22 decembrie, circulatia va fi restrictionata intre orele 09.30 si 11.00 pe Strada General Berthelot.
Tot joi, in intervalul 10.30 – 12.00 se va restrictiona circulatia rutiera pe Calea Dorobantilor, numai pe banda I, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Dorobantilor.
Brigada Rutiera a Capitalei solicita soferilor sa reduca viteza, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri.
Mai multi timisoreni au plecat, inca de luni, la Bucuresti pentru a comemora eroii martiri ai Revolutiei de la Timisoara care au fost arsi in timpul evenimentelor din Decembrie 1989 la crematoriul Cenusa din Capitala, ramasitele lor fiind aruncate intr-un canal din Popesti-Leordeni.
Pelerinajul poarta denumirea “Pe urmele cenusii Eroilor – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *