RETETA ZILEI. Biscuiti cu amaretto, fara faina

Biscuiti cu amaretto – Ingrediente
unt nesarat, pentru uns tava4 albusuri350 g zahar pudra350 g migdale macinate (de consistenta unei faini)30 ml lichior amarettozahar pudra, pentru ornat

Incingi cuptorul. Ungi doua tavi si asezi in ele hartie de copt. Intr-un vas, bati albusurile pana obtii o spuma tare. Incorporezi treptat in albusuri zaharul, migdalele si lichiorul amaretto, ca sa obtii o pasta omogena si fina. Folosesti o lingurita sau torni compozitia intr-un pos, iar apoi formezi fursecurile in cele doua tavi, lasand intre ele o distanta de 2 cm. Dai la cuptor 10-15 minute, pana se rumenesc usor. Le scoti si le muti pe o alta suprafata, ca sa se raceasca. Pudrezi fursecurile cu zahar.
Descopera o reteta simpla de salata cu spanac si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *