RETETA ZILEI. Ceapa umpluta cu carne

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

De ce ingrediente ai nevoie pentru ceapa umpluta cu carne
500 g carne de vita tocata21 cepe mici200 g suc de rosii1 lingurita pasta de ardei5 lingurite uleisarepipercimbrupatrunjel, pentru servit
Cum prepari ceapa umpluta cu carne
Cureti cepele, le tai cate un capacel?si le indepartezi miezul.Toci marunt miezul?si il calesti in uleiul incins. Adaugi carnea, o rumenesti, apoi incorporezi pasta de ardei. Torni sucul de rosii, condimentezi cu sare, piper?si cimbru, dupa gust?si amesteci continuu, iar cand s-a patruns carnea o dai deoparte la racit.Separat, pui cepele la fiert in apa fierbinte, le dai in clocot, 2 minute, dupa care le lasi la scurs?si le umpli cu compozitia de carne.Le asezi intr-o tava de copt, adaugi putina apa?si le dai la cuptorul incins, in prealabil, pana se rumenesc.Le servesti calde, presarate cu patrunjel maruntit.
Cum se face tort de biscuiti cu …

spot_imgspot_img