RETETA ZILEI: Friptura de vita frageda si aromata la cuptor

Ingrediente
900 g carne de vita, taiata cubulete
1-2 legaturi, patrunjel proaspat tocat
60 ml ulei
60 ml apa
1 lingurita oregano
2 linguri zeama de lamaie
2 catei de usturoi, pisati
sare
piper
Mod de preparare
Amesteci foarte bine toate ingredientele, cu exceptia carnii, intr-un bol. Transferi compozitia intr-o punga mare, resigilabila. Adaugi carnea si o lasi la marinat, la rece, 1 ora. Preincalzesti cuptorul la 200 ?C.
Tapetezi o tava cu hartie de copt si pui deasupra ei un gratar din cuptor. Il ungi cu putin ulei. Asezi carnea, lasand putin spatiu liber intre cubulete. Dai la cuptor 30 de minute. Servesti imediat.
Descopera reteta de friptura de vita cu cartofi si parmezan pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *