Un desert absolut delicios si foarte usor de preparat. Aroma scortisoarei va completa perfect peisajul de iarna. VEZI mai multe retete pe BUCĂTĂRIA.NET.
Ingrediente:
8 mere100 g stafide100 g nuci pisate sau intregi, usor prajite50 g coacaze uscateo jumatate de lingurita scortisoaraun sfert de lingurita de nucsoara4 linguri zahar30 g unt fara sare4 linguri dulceata, pentru servit
Mod de preparare:
Cuptorul se incalzeste la 180 de grade. Intre timp, scoateti cotoarele merelor, avand grija sa nu rupeti prea mult din pulpa.
Separat, se amesteca intr-un castron toate ingredientele, cu exceptia untului si a dulcetii.
Cu amestecul rezultat se umplu merele, iar deasupra se pune cate o bucatica de unt. Se asaza pe o tava de copt si se dau la cuptor 30 de minute.
Se servesc fierbinti, cu topping de dulceata.
VEZI mai multe retete pe …