RETETA ZILEI: Mere coapte

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un desert absolut delicios si foarte usor de preparat. Aroma scortisoarei va completa perfect peisajul de iarna. VEZI mai multe retete pe BUCĂTĂRIA.NET.

Ingrediente:
8 mere100 g stafide100 g nuci pisate sau intregi, usor prajite50 g coacaze uscateo jumatate de lingurita scortisoaraun sfert de lingurita de nucsoara4 linguri zahar30 g unt fara sare4 linguri dulceata, pentru servit
Mod de preparare:
Cuptorul se incalzeste la 180 de grade. Intre timp, scoateti cotoarele merelor, avand grija sa nu rupeti prea mult din pulpa.
Separat, se amesteca intr-un castron toate ingredientele, cu exceptia untului si a dulcetii.
Cu amestecul rezultat se umplu merele, iar deasupra se pune cate o bucatica de unt. Se asaza pe o tava de copt si se dau la cuptor 30 de minute.
Se servesc fierbinti, cu topping de dulceata.
VEZI mai multe retete pe …

spot_img