RETETA ZILEI: Muschiulet de porc in crusta de miere si mustar

Ingrediente
450 g muschiulet de porc intreg
2 linguri mustar cu boabe intregi
2 linguri miere
1 ceapa, feliata
cimbru
sare
piper
Mod de preparare
Preincalzesti cuptorul la 200 ?C. Intr-un bol, amesteci mustarul cu mierea si cimbru tocat, dupa gust. Asezi ceapa, intr-un singur strat, intr-o tava sau vas termorezistent. Condimentezi carnea cu sare si piper, dupa gust. O pui in tava, pe patul de ceapa.
Asezonezi cu frunze de cimbru, optional. Ungi muschiuletul de porc cu jumatate din amestecul de mustar si miere. Acoperi cu folie si dai la cuptor 25 de minute. Indepartezi folia si adaugi restul de sos. Dai la cuptor inca 5-10 minute, pana se formeaza o crusta crocanta. Servesti dupa ce s-a racit putin.
Cum se prepara tarta cu branza si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *