Reteta Zilei: Placinta cu piept de pui si branza

Ingrediente
Pentru aluat
1 pachet de foitaj
Pentru umplutura
1 piept de pui
1 ou
200 g branza de oaie zdrobita cu furculita
50 g smantana
2 rosii
ulei
sare
piper
Pentru decor
1 ou batut
salata verde
rucola
Cum se prepara
Decongelezi aluatul foitaj, il intinzi si ungi fiecare foaie cu ulei. Pentru umplutura, tai pieptul de pui bucati de grosime potrivita, le dai cu sare si piper si le prajesti in ulei pe fiecare parte. Le scoti si le dai deoparte.
Amesteci branza zdrobita cu oul si cu smantana. Rosiile le tai jumatati, le scoti samburii, apoi le maruntesti.Asezi fasiile de pui fripte pe aluat, intinzi amestecul de branza, la fel procedezi si cu rosiile si impachetezi aluatul. Ungi cu oul batut.
“Imbraci” o tava in hartie de copt, pui foitajul si dai la cuptor pentru apro?xi?mativ o ora sau pana capata o frumoasa culoare aurie. Servesti cu garnitura de salata verde si rucola.
Vezi si reteta de placinta cu branza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *