RETETA ZILEI: Pui in sos de ardei copti

RETETA ZILEI: Ingrediente
4-6 pulpe de pui sau piept
5 ardei grasi copti
2 linguri mix de condimente
3-4 linguri ulei
3 lingurite usturoi pisat
240 g smantana
2 linguri branza feta maruntita, optional
frunze de busuioc, optional
sare
piper
Mod de preparare
Tai ardeii feliute si ii dai la blender impreuna cu usturoiul, ?1 lingura din mixul de condimente, sare si piper, dupa gust, pana obtii o pasta. Condimentezi puiul cu mixul ramas. Il rumenesti intr-o tigaie, in putin ulei incins, 6-8 minute pe fiecare parte sau pana ce carnea se patrunde bine si isi schimba culoarea. Transferi pe o farfurie si dai deoparte.
Torni sosul de ardei in tigaie si amesteci 2-3 minute, la foc mediu. Incorporezi smantana si mai lasi pe foc pana cand incepe sa se ingroase. Amesteci cu puiul. Servesti cu branza feta si frunze de busuioc, optional.
Vezi cum se prepara puiul in sos de rosii si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *